Страна 1  2  3  4  5  6 

Секције окупљају ученике који желе да задовоље своју научно истраживачку радозналост кроз експериментални рад. Наставници у нашој школи нуде широку лепезу секција , а то су :
 
ДРАМСКА СЕКЦИЈА

Предвиђена је за ученике од разреда , и окупља све заинтересоване ученике који желе да обогате и упознају лепоту матерњег језика кроз драматизацију текстова , рецитације , писање састава ,  учествовањем на приредбама и разним манифестацијама , заједно са наставницом Дијаном Сремац.

МАТЕМАТИЧКА СЕКЦИЈА

Ову секцију води наставница математике Сања Цедлер и предвођена је за ученике који похађају V ,VI , VII  и  VIII разред ,  а који желе да унапреде своје знање из математике и развију логичко мишљење.

СЕКЦИЈА ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

Окупља ученике који желе да детаљније зађу у свет других земаља где се говори и чита енглески језик, да упознају традицију и дух земље као што је Енглеска.Ученици ове секције су из  , на на челу са наставницом енглеског језика Иваном Цвејанов.

 СЕКЦИЈА „ МЛАДИ ХЕМИЧАРИ „

Окупља ученике  који желе да кроз разне експерименте и вежбе обогате своје знање из ове природне науке.Наставница која води ову секцију је Наташа Павлов Маћош , док су ученици ове секције из VII  и  VIII разреда.

СЕКЦИЈА „ МЛАДИ БИОЛОГИЧАРИ „

Сваке године окупља  све већи број ученикa који реализују многе активности у циљу развијања еколошке свести и формирању правилних ставова о очувању и заштити животне средине кроз обележавање еколошких датума , израдом наставних средстава , рефератима и дискусијама о еколошким проблемима , уређивањем школског зеленил  ...
Наставница која води ову секцију је Ана Петров.

ИНФОРМАТИЧКА СЕКЦИЈА
Ученици који желе ширу информатичку писменост праћењем информатичких новости могу да се определе за информатичку секцију коју води наставница информатике Новаков Смиљана.